kezdőlap > RÓLUNK

BEMUTATKOZÁS

A STOP Autósiskola Érd legrégebben működő autósiskolája, ezzel meghatározó jelentőségű szerepet tölt be az autóvezető képzésben.

Amiért érdemes minket választani…

...figyelünk hallgatóink igényire

Hallgatóink kellemes és barátságos légkörben sajátíthatják el a gépjárművezetés alapjait, melynek során igyekszünk a tanuló időbeosztásához, egyéni képességeihez és személyiségéhez igazodni, hogy a vezetés egy életre szóló élmény legyen.

…elérhető áron minőségi oktatást nyújtunk

Oktatóink kiváló szakmai képzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkeznek, biztonságos alapokat nyújtva ezzel a tanulóknak. A jelentkezéstől a jogosítvány kiállításáig segítjük tanulóink előremenetelét, hogy számukra csak a tanulás és a vizsgázás legyen a feladat. Pénztárcakímélő megoldásként kamatmentes részletfizetési lehetőséget is nyújtunk, hogy mindenki könnyedén vezetői engedélyhez juthasson.

…alkalmazkodunk a mai kor életformájához

Iskolánk által alkalmazott technikai megoldások mellett lehetőséget nyújtunk, hogy otthonodban számítógépen, okostelefonon, illetve tableten tudj gyakorolni a legmodernebb elméleti vizsgafelkészítő program segítségével. Az oktatóteremben található laptopokon pedig akár napközben is, ingyen átismételheted a nehezebb KRESZ témaköröket.


kovács péter varga nikoletta kovács istván dobrovolni istván kovács viktor
^